30 mars 2014

För att ni är bättre än Glenn Coco

Okej, jag tänker bara börja med att varna för att det här nog blir cheesy. Nästan töntigt cheesy. Ungefär på den här nivån:


Annars är det här ett inlägg jag sa att jag skulle skriva redan den 30 mars 2012. Det blev bara inte av då, utan glömdes bort, så jag skulle återigen skriva det 30 mars 2013. Det blev inte av då heller och nu är klockan snart tio, jag sitter med en skoluppgift jag behöver skriva klart och borde snart gå och lägga mig, men nu ska detta blogginlägg banne mig skrivas.

Idag är det fem år sedan jag blev medlem på SH. För andra gången egentligen, men det känns som att den gången jag var tretton och blev djupt kränkt över att inte få ha en karaktär med namnet Rebecca Moonrose inte riktigt räknas. Det är fem år sedan SH på riktigt började bli en del av mitt liv.

Jag tror att en 19 år, 364 dagar och 21 timmar gammal Rebbi som i ett alternativt universum inte blev medlem på SH och hade hängt där senaste fjärdedelen av hennes liv för det första hade varit väldigt mycket sämre på att skriva, vilket är a big deal för detta universums Rebbi i och med att skriva är ungefär det bästa hon vet. Förutom det hade hon eventuellt inte sålt sin själ och sömn till tumblr, inte börjat titta på lika många fantastiskt bra teveserier, möjligen tagit sig igenom skoltrötthet och utbrändhet på ett sämre sätt och fortfarande suttit i en garderob och attraherats av flickor i smyg. Sedan hade hon självklart inte heller känt samma awesomiga SHare (och därmed inte känt majoriteten av sina närmaste vänner) eller tyckt att det låtit fullt rimligt att planera ett halvincestiöst syskonpar som skulle delat skådespelare och bott i ett träslott i skogen. Angående det sista hade hon nog snarare varit som "normalt" folk och sett något skrämd ut av tanken.

Hur som helst, det jag egentligen framförallt vill säga med detta långa, halvsvamlande inlägg är tack. Inte enbart tack för ett awesome rollspel som trots att aktiviteten kan tryta fortfarande får mig att vilja fortsätta spela och utveckla mina karaktärer, utan även tack för den gemenskap som finns. Det är en av de mest öppna och accepterande gemenskaperna jag varit i och även om inte alla är bästisar med varandra så är åtminstone min upplevelse att alla är välkomna. Den och all stöttning och allt pepp och gos jag har fått av den har varit väldigt viktig för mig.

Nu tror jag att det här ser annorlunda ut mot vad det hade gjort om jag hade skrivit det 2012, när jag först tänkte göra det, men att jag mest vill tacka och uppmärksamma hur bra SH är och hur mycket jag tycker om er . Tack. Jag håller för övrigt på att förgås i en rodnande hög för att jag tycker att det är så svårt att skriva så här känslomässiga saker, men jag ville ändå bara att ni skulle veta, för ni är bäst. Tack ni underbart gosiga, kanelbullssmaskande, badanksinnehavande spelare.

To the next 10. Vi kan ju aldrig veta om vi fortfarande håller på då, men jag skulle i dagsläget inte kunna släppa er helt.

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails